Aangepaste werkwijze ivm drukte

Jullie zullen het ongetwijfeld zelf ook merken; de drukte in de solarbranche blijft aanhouden. Ook hier blijft de telefoon rinkelen en stromen de aanvragen en bestellingen binnen. We moeten daarom onze werkwijze op een aantal punten wijzigen.

 

Levertijd van 3 dagen
In verband met de drukte moeten wij momenteel een levertijd van 3 dagen hanteren. Dit betekent dat orders dus minimaal 3 dagen vóór de leveringsdatum bij ons besteld moeten worden. Dat geldt ook voor het eventueel zelf afhalen van materiaal. In de ochtend bellen en 's middags het materiaal ophalen is helaas niet meer mogelijk.

 

Bestel zoveel mogelijk per mail
Natuurlijk vinden we persoonlijk contact met jou als klant heel belangrijk! Maar door de enorme drukte zijn onze verkopers telefonisch slecht bereikbaar. We willen je daarom vragen om zoveel mogelijk per mail te doen.

 

Wil je materiaal bestellen? Stuur dan je bestelling per mail naar order@home-nrg.nl. Kom je er niet helemaal uit en heb je advies nodig? Zet dan je vraag in een mail naar info@home-nrg.nl. Carmen of Dirk zal dan per mail of telefonisch je vraag beantwoorden.

 

We rekenen op jullie begrip!
Uiteraard begrijpen we dat het vervelend is dat je wat langer op een antwoord, offerte of bestelling moet wachten dan dat je van ons gewend bent. Weet dat we met het hele team ons uiterste best doen om je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Bedankt voor je begrip!

Meer nieuws

Home-NRG wordt GPC Nederland
Home-NRG wordt GPC Nederland
11/01/2023

Zon-PV groothandel Home-NRG uit Ootmarsum krijgt na tien jaar een nieuwe naam. Het bedrijf gaat verder onder de naam GPC Nederland. 

Kerstvakantie gesloten
Kerstvakantie gesloten
27/10/2022

Van maandag 26 december tot en met vrijdag 6 januari zijn wij gesloten en is er geen uitlevering en afhaal.

Aangepaste tijden telefonische bereikbaarheid
Aangepaste tijden telefonische bereikbaarheid
13/10/2022

Met ingang van 14 oktober zijn wij telefonisch beperkter bereikbaar