Kerstvakantie gesloten

In de kerstvakantie, van maandag 26 december tot en met vrijdag 6 januari, zijn wij gesloten. Er wordt in die twee weken geen materiaal geleverd en er kan ook geen materiaal afgehaald worden. Vanaf maandag 9 januari staan we weer voor je klaar!

 

Graag brengen we je alvast op de hoogte van deze sluiting, zodat je hiermee rekening kunt houden in de eigen planning. Van 26 december tot en met 6 januari wordt er namelijk geen materiaal uitgeleverd en er kan ook niets afgehaald worden in ons magazijn.

 

Nieuw systeem
De reden dat we tijdens de kerstvakantie gesloten zijn, is dat we overstappen op een nieuw softwaresysteem. In deze twee weken zullen alle gegevens overgezet worden naar het nieuwe systeem. Hiermee kunnen we voorraad, offertes en bestellingen nóg beter monitoren en verwerken. We hopen dat we vanaf maandag 9 januari volledig met het nieuwe systeem kunnen draaien!

 

Bestel je materiaal tijdig
Zorg er dus voor dat je het benodigde materiaal op tijd besteld! Bestellingen die uiterlijk maandag 19 december binnen zijn, kunnen nog in die week uitgeleverd worden (mits de materialen voorradig zijn). Alle orders die daarna binnen komen, worden pas vanaf maandag 9 januari verzonden.

 

 

Meer nieuws

Pakketaanbieding Solis hybride omvormer + Duracell Accu
Pakketaanbieding Solis hybride omvormer + Duracell Accu
15/09/2023

Promo deal Duracell-Solis nu met extra voordeel, vraag onze verkoop medewerkers naar de mogelijkheden.

Open Beursdag op 8 juni
Open Beursdag op 8 juni
23/05/2023

Op donderdag 8 juni ben je van harte welkome op onze Open Beursdag!

Feestdagen en gewijzigde openingstijden
Feestdagen en gewijzigde openingstijden
19/04/2023

In de maanden april en mei zijn er een aantal feestdagen, waardoor onze openingstijden wijzigen.